Letöltés modellautó-gyűjtőknek

A myCollection program használata

Letölthető az 1.3-es verzió

Az 1.3-as verzió az 1.2 verzióval azonos képességű, csak a modellautó-gyűjtők részére lett átírva, a számukra megfelelő terminológiát használva.

Ha még nem használta a programot

Akkor nincs más dolga, mint továbbhaladni a letöltés oldalra, elfogadni a "Felhasználási feltételek", letölteni és telepíteni a programot.

Ha frissíteni szeretne az 1.3-as verzióra

Természetesen most a telepítés előtt - csakúgy, mit bármikor ha módosította a adatait - célszerű mentést eszközölni a "Beállítások", "Adatbázis...", "Biztonsági mentés" gomb használatával.

Célszerű telepítés előtt a régi verziót eltávolítani. A Windows Vezérlőpultjáról a "Programok és szolgáltatások" elemet indítani és a myCollection korábbi verzióját eltávolítani. Az eltávolítás csak a programot érinti, az adatai, az érmék és a képeik, illetve bármi adat, amit eddig felvitt megmaradnak, nem fognak törlődni, ezért az új verzió telepítése után azonnal rendelkezésére fognak állni. Az új verzió telepítése után a régi ikonképek törlődnek és újak generálódnak. Ez hosszabb időt vehet igénybe a képek számának függvényében.
A letöltéshez lépjen tovább a "Felhasználási feltételek" oldalra.