Letöltés

A myCollection program használata

Letölthető az 2.0-ás verzió

Milyen újdonságai vannak az 2.0-ás verziónak, mivel tud többet elődeinél? Megnézheti ha ide kattint!

Ha még nem használta a programot

Akkor nincs más dolga, mint továbbhaladni a letöltés oldalra, elfogadni a "Felhasználási feltételek", letölteni és telepíteni a programot.

Ha frissíteni szeretne a 2.0-ás verzióra

Természetesen most a telepítés előtt - csakúgy, mit bármikor ha módosította a adatait - célszerű mentést eszközölni a "Beállítások", "Adatbázis...", "Biztonsági mentés" gomb használatával.

Célszerű telepítés előtt a régi verziót eltávolítani. A Windows Vezérlőpultjáról a "Programok és szolgáltatások" elemet indítani és a myCollection előző verzióját eltávolítani. Az eltávolítás csak a programot érinti, az adatai, az érmék és a képeik, illetve bármi adat, amit eddig felvitt megmaradnak, nem fognak törlődni, ezért az új verzió telepítése után azonnal rendelkezésére fognak állni.

Figyelem!

A 2.0-s verzióra csak az 1.4-es verzióról lehet frissíteni. Ha önnek ennél régebbi verzója van, akkor először töltse le az 1.4-es verziót. Letöltés után indítsa el legalább egyszer. Ezután lépjen ki belőle, és jöjjön vissza letölteni a 2.0-ás verzió telepítőjét. Az 1.4-es verzió letöltéséhez ide kattintva juthat el.

Ha az adatbázis az előző verzióval áthelyezte elmozdítható háttértárolóra (pl. pendrive), akkor telepítés előtt helyezze azt vissza, és tegye elérhetővé, különben a frissítés sikertelen lesz!

A letöltéshez lépjen tovább a "Felhasználási feltételek" oldalra.